Cine suntem

ÎMPREUNA PUTEM SCHIMBA O VIAȚĂ!

Copii bolnavi care se vindecă. Mame singure ce primesc un sprijin. Batrâni care nu mai stau în frig. Talente neirosite în saracie. Oameni ai străzii care primesc un cămin.
Together for Humanity s-a născut din dorința voastră, a oamenilor fericiți, a oamenilor care iubesc alți oameni. A pornit de la un gând frumos si într-un timp foarte scurt s-a creat o societate.
Cei care iubesc ceea ce fac și vor să aducă prin asta zâmbete pe fețele celorlați. Suntem plini de idei și proiecte noi pe care le putem susține doar cu ajutorul vostru.

Image
Image
Image
Image

MISIUNI REALIZATE

0
0
0
0
0
0
0
0

``Nu poți ajunge foarte departe până nu începi să faci ceva pentru altcineva``- Melvin Jones

0
Cauze
0
Voluntari
0
Persoane ajutate
0
Județe
01

Când ajuți ești mai sănătos si mai fericit

Este dovedit științific ca atunci când ajutam ne simțim mai fericiți, mai împliniți si utili. Un ultim studiu făcut la facultatea economica din Londra dovedește faptul ca sentimentele precum optimismul si atenția acordata altora, reduc stresul si întăresc sistemul imunitar. Voluntarii au o sănătate fizica mai buna si trăiesc mai mult timp.
02

Este un mod de a-ți explora interesele

Voluntarii descoperă adesea talente ascunse care pot avea un efect pozitiv asupra stimei de sine. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă explora interesele - oamenii își urmăresc hobby-urile în timp ce fac voluntariat. Ba mai mult, găsirea unei munci semnificative și stimulante poate oferi o pauză de la angajamentele de zi cu zi, oferind creativitate și motivație reînnoită pe care le puteți folosi si în alte domenii ale vieții.
03

Prin voluntariat câștigi experiente importante

Puteți încerca o nouă carieră sau va puteți spori cunoștințele pentru cea actuala. Chiar daca rolul pe care îl aveți ca voluntar nu are legătura cu job-ul dumneavoastră, acesta va v-a ajuta sa perfecționați abilitați vitale - comunicarea, munca in echipa, rezolvarea problemelor, toate acestea va vor ajuta sa fiți un angajat sau un manager mai bun.
04

Când faci voluntariat, faci diferența

Indiferent dacă sunteți implicat într-un proiect comunitar local sau participați la o mișcare internațională, beneficiile voluntariatului pot fi enorme. Să știi că faci diferența și că i-ai ajutat pe ceilalți este motivant și îți dă un sentiment natural de scop, de realizare si de putere.

PARTENERI